18 Şubat 2012 Cumartesi

Sahanda Kekikli Pirzola


Malzemeler

750 gr pirzola
3 Adet soğan
3 Adet domates
8-10 Adet sivi biber
8-10 Adet sarımsak
Yarım çay bardağı sıvıyağ
250 gr mantar
Tuz, kekik
devamı aşağıda ...

Hazırlanışı
  • Pirzolaları döverek inceltin.
  • Üzerlerine tuz ve kekik serpin.
  • Hafif yağlanmış bir tencereye pirzolaları dizin.
  • Üzerine piyazlık doğranmış soğanları, onun da üzerine sarımsakları ve iri kesilmiş sivri biberleri yerleştirin.
  • Domatesleri elma dilimleri gibi kesip bir sıra halinde dizin.
  • Üzerine tuz ve sıvı yağı gezdirin.
  • Su ilave etmeden, et yumuşayana dek kısık ateşte pişirin.
  • Mantarları boyuna dilimler halinde kesip, 3-4 çorba kaşığı sıvı yağda suyunu bırakıp çekene dek soteleyin.
  • Pirzolalarla birlikte servis yapın. 

2 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Sayın Blog Yöneticisi,

Size ulaşmaya çalışıyoruz lütfen bizim ile temasa geçebilirmisiniz. gungoryildirim34@gmail.com
Konu acildir...!

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan