Malzemeler
750 gr pirzola
3 Adet soğan
3 Adet domates
8-10 Adet sivi biber
8-10 Adet sarımsak
Yarım çay bardağı sıvıyağ
250 gr mantar
Tuz, kekik
devamı aşağıda ...
3 Adet soğan
3 Adet domates
8-10 Adet sivi biber
8-10 Adet sarımsak
Yarım çay bardağı sıvıyağ
250 gr mantar
Tuz, kekik
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Pirzolaları döverek inceltin.
- Üzerlerine tuz ve kekik serpin.
- Hafif yağlanmış bir tencereye pirzolaları dizin.
- Üzerine piyazlık doğranmış soğanları, onun da üzerine sarımsakları ve iri kesilmiş sivri biberleri yerleştirin.
- Domatesleri elma dilimleri gibi kesip bir sıra halinde dizin.
- Üzerine tuz ve sıvı yağı gezdirin.
- Su ilave etmeden, et yumuşayana dek kısık ateşte pişirin.
- Mantarları boyuna dilimler halinde kesip, 3-4 çorba kaşığı sıvı yağda suyunu bırakıp çekene dek soteleyin.
- Pirzolalarla birlikte servis yapın.
2 yorum:
Sayın Blog Yöneticisi,
Size ulaşmaya çalışıyoruz lütfen bizim ile temasa geçebilirmisiniz. gungoryildirim34@gmail.com
Konu acildir...!
Yorum Gönder