Malzemeler
Yarım demet kırmızı pancar
Yarım su bardağı yoğurt
Yarım su bardağı mayonez
5-6 Diş sarımsak
1 Demet maydanoz
3-4 Adet kornişon turşu
Tuz
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Pancarları yumuşayana dek haşlayın.
- Yumuşadıklarında kabuklarını soyup, pancarları rendenin iri tarafında rendeleyin.
- İçine mayonez, sarımsak, tuz ve yoğurdu ilave ederek karıştırın.
- Maydanozu ince ince doğrayarak ekleyin.
- Tekrar karıştırıp, servis tabağına alın.
- Kornişon turşu dilimleriyle süsleyip, servis yapın.
Hazırlanışı
- Pancarları yumuşayana dek haşlayın.
- Yumuşadıklarında kabuklarını soyup, pancarları rendenin iri tarafında rendeleyin.
- İçine mayonez, sarımsak, tuz ve yoğurdu ilave ederek karıştırın.
- Maydanozu ince ince doğrayarak ekleyin.
- Tekrar karıştırıp, servis tabağına alın.
- Kornişon turşu dilimleriyle süsleyip, servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder