Malzemeler
250 gram taze fasulye
1 fincan ayçiçek yağı
3-4 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 tatla kaşığı kırmızı biber
1 tatlı kaşığı kekik
1/2 fincan sirke
250 gram taze fasulye
1 fincan ayçiçek yağı
3-4 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 tatla kaşığı kırmızı biber
1 tatlı kaşığı kekik
1/2 fincan sirke
Hazırlanışı
- Fasulyeleri ayıklayıp yıkadıktan sonra bir miktar suda fazla yumuşatmadan haşlayalım.
- Delikli kepçe ile tencereden çıkartıp uygun bir servis tabağında dizelim.
- Sarmısakları dövüp,sirke ile karıştıralım.
- Fasulyelerin üzerine gezdirelim.
- Tavaya yağı alıp kızdıralım.
- Kırmızı biberi ilave edip 1 dakika kadar çevirdikten sonra fasulyelerin üzerine gezdirelim.
- Kekik serpiştirilip süsleyerek servis yapalım.
0 yorum:
Yorum Gönder