Malzemeler
500 gr. yerelması
500 gr. patates
1 Demet Kereviz Yaprağı
1 Çorba Kaşığı Un
8 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
2 Çorba Kaşığı Üzüm Sirkesi
Tuz, Karabiber
devamı aşağıda ...
500 gr. yerelması
500 gr. patates
1 Demet Kereviz Yaprağı
1 Çorba Kaşığı Un
8 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
2 Çorba Kaşığı Üzüm Sirkesi
Tuz, Karabiber
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Önce salatanın suyunu, zeytinyağı, sirke, tuz, karabiberi çatalla çırparak hazırlayınız.
- Patatesleri kaynar tuzlu suda haşlayıp, kabuklarını soyup halka halka dilimleyiniz.
- Sıcak iken salatanın suyunu döküp karıştırınız.
- Yerelmalarının kabuklarını soyup 1 çorba kaşığı un kattığınız kaynar suda 20 dakika haşlayıp, küçük küçük doğrayınız.
- Patatelerle karıştırıp, harmanlayınız.
- Kereviz yapraklarının yeşil kart yapraklarını kesip atınız.
- Özellikle yaprakların damarlarını küçük küçük doğrayıp yerelmalarına katıp, karıştırınız.
- Tuzunu biberini ekleyip ılık servis yapabilirsiniz.
Hazırlanışı
- Önce salatanın suyunu, zeytinyağı, sirke, tuz, karabiberi çatalla çırparak hazırlayınız.
- Patatesleri kaynar tuzlu suda haşlayıp, kabuklarını soyup halka halka dilimleyiniz.
- Sıcak iken salatanın suyunu döküp karıştırınız.
- Yerelmalarının kabuklarını soyup 1 çorba kaşığı un kattığınız kaynar suda 20 dakika haşlayıp, küçük küçük doğrayınız.
- Patatelerle karıştırıp, harmanlayınız.
- Kereviz yapraklarının yeşil kart yapraklarını kesip atınız.
- Özellikle yaprakların damarlarını küçük küçük doğrayıp yerelmalarına katıp, karıştırınız.
- Tuzunu biberini ekleyip ılık servis yapabilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder