Malzemeler
1 Su bardağı haşlanmış mısır tanesi
100 gr soya filizi
400 gr tavuk göğüs eti
2 Su bardağı su
2 Adet greyfurt
2 Çorba kaşığı limon suyu
1 Adet soğan
1 Adet defne yaprağı
2 Diş karanfil
3 Çorba kaşığı taze krema
3 Çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Tavuk etini tencereye koyup üzerine su ilave edin.
- Karanfil, defne yaprağı ve tuz ekleyerek yaklaşık 20 dakika haşlayın.
- Suyunu süzüp eti küp şeklinde doğrayın.
- Greyfurtları soyup dilimleyin ve zarlarını çıkarın.
- Kıyılmış soğan, soya filizi, mısır taneleri, dilimlenmiş greyfurt, tavuk, limon suyu, zeytinyağı, krema, tuz ve karabiberi iyice karıştırarak salata kasesinde servis yapın.
Hazırlanışı
- Tavuk etini tencereye koyup üzerine su ilave edin.
- Karanfil, defne yaprağı ve tuz ekleyerek yaklaşık 20 dakika haşlayın.
- Suyunu süzüp eti küp şeklinde doğrayın.
- Greyfurtları soyup dilimleyin ve zarlarını çıkarın.
- Kıyılmış soğan, soya filizi, mısır taneleri, dilimlenmiş greyfurt, tavuk, limon suyu, zeytinyağı, krema, tuz ve karabiberi iyice karıştırarak salata kasesinde servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder