Malzemeler
1 adet donsurulmuş mısır
5-6 taze soğan
100 gram kornişon turşu
1 çorba kaşığı ayçiçek yağı
limon,tuz
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Dondurulmuş mısırları çözdükten sonra 10 dakika kadar haşlayalım.
- Süzgeçten geçirip suyunu süzelim.
- Diğer taraftan soğanları ve kornişon turşuları ince ince kıyalım.
- Hepsini karıştırarak içine biraz yağ tuz ve limon ekleyerek mısırlara ilave edelim.
- NOT:Kornişon,küçük salatalı turşusudur.
Hazırlanışı
- Dondurulmuş mısırları çözdükten sonra 10 dakika kadar haşlayalım.
- Süzgeçten geçirip suyunu süzelim.
- Diğer taraftan soğanları ve kornişon turşuları ince ince kıyalım.
- Hepsini karıştırarak içine biraz yağ tuz ve limon ekleyerek mısırlara ilave edelim.
- NOT:Kornişon,küçük salatalı turşusudur.
0 yorum:
Yorum Gönder