11 Şubat 2012 Cumartesi

Meksika Bifteği




Malzemeler
Yarım kilo biftek
Yarım kilo taze fasulye
4-5 Adet sivri biber
2 Çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, kırmızı biber
devamı aşağıda ...

Hazırlanışı
  • Öncelikle biftekleri bıçakla çizerek içlerinin daha iyi pişmesini sağlayın.
  • Tuz ve karabiber serpin.
  • Yağın yarısını tavaya alın.
  • Yaü eridiğinde biftekleri arkalı önlü hafifçe pişirin.
  • Pişirdiğiniz biftekleri servis tabağına alın.
  • Diğer yandan, sivri biberleri ince doğrayıp bifteklerin kenarına alın.
  • Fasulyeleri de çok az su ile haşlayıp, bifteklerin yanına dizin.
  • Kalan tereyağını eritip, kırmızı biberi ilave edin.
  • 1 dakika kızdırıp, biberli yağı fasulyelerin üzerine gezdirerek servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan