Malzemeler
Yarım kilo biftek
Yarım kilo taze fasulye
4-5 Adet sivri biber
2 Çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, kırmızı biber
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Öncelikle biftekleri bıçakla çizerek içlerinin daha iyi pişmesini sağlayın.
- Tuz ve karabiber serpin.
- Yağın yarısını tavaya alın.
- Yaü eridiğinde biftekleri arkalı önlü hafifçe pişirin.
- Pişirdiğiniz biftekleri servis tabağına alın.
- Diğer yandan, sivri biberleri ince doğrayıp bifteklerin kenarına alın.
- Fasulyeleri de çok az su ile haşlayıp, bifteklerin yanına dizin.
- Kalan tereyağını eritip, kırmızı biberi ilave edin.
- 1 dakika kızdırıp, biberli yağı fasulyelerin üzerine gezdirerek servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder