11 Şubat 2012 Cumartesi

Mantar Soslu Dana Madalyon

Malzemeler 
4 Adet dana madalyon 
250 gr mantar 
1 Adet küçük soğan 
1 Tatlı kaşığı kıyılmuış maydanoz 
1 Adet havuç 
1 Adet limon 
2 Çorba kaşığı tereyağı 
Tuz, karabiber 
devamı aşağıda ...


Hazırlanışı
  • Havucu tavla zarı iriliğinde doğrayın.
  • Soğanı yemeklik kesin.
  • İkisini de 2 çorba kaşığı tereyağında çevirerek biraz pişirin.
  • İçine dilimlenmiş mantarları ilave edin.
  • Birkaç dakika daha pişirin.
  • Tuz ve karabiber serpin.
  • Etleri tavaya alıp, sebzelerle birlikte kızartın.
  • Üzerine karabiber serpin ve yarım limon suyu sıkın.
  • Kapağını kapatıp, yumuşayana dek pişirin.
  • Limon dilimleri ile süsleyerek servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan