Malzemeler
4 Adet dana madalyon
250 gr mantar
1 Adet küçük soğan
1 Tatlı kaşığı kıyılmuış maydanoz
1 Adet havuç
1 Adet limon
2 Çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
4 Adet dana madalyon
250 gr mantar
1 Adet küçük soğan
1 Tatlı kaşığı kıyılmuış maydanoz
1 Adet havuç
1 Adet limon
2 Çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Havucu tavla zarı iriliğinde doğrayın.
- Soğanı yemeklik kesin.
- İkisini de 2 çorba kaşığı tereyağında çevirerek biraz pişirin.
- İçine dilimlenmiş mantarları ilave edin.
- Birkaç dakika daha pişirin.
- Tuz ve karabiber serpin.
- Etleri tavaya alıp, sebzelerle birlikte kızartın.
- Üzerine karabiber serpin ve yarım limon suyu sıkın.
- Kapağını kapatıp, yumuşayana dek pişirin.
- Limon dilimleri ile süsleyerek servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder