Malzemeler
1 kg kuzu kol eti
4 Adet olgun domates
2 Diş sarmısak
1 Adet soğan
1 Çorba kaşığı un
4 Çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
devamı aşağıda ...
1 kg kuzu kol eti
4 Adet olgun domates
2 Diş sarmısak
1 Adet soğan
1 Çorba kaşığı un
4 Çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Zeytinyağını bir tencerede kızdırın ve içine parça etleri atın.
- Arkalı önlü çevirerek kızartın.
- Yemeklik doğranmış soğanı ve ince kıyılmış sarımsağı ilave edin.
- Pembeleştiğinde, unu serpiştirerek atın ve bir iki kere çevirin.
- Rendelenmiş domatesleri ilave edin.
- Biraz piştiğinde ılık su ilave edin.
- Tencerenin kapağını kapatarak, kısık ateşte etler yumuşayana dek pişirin.
0 yorum:
Yorum Gönder