4 Şubat 2012 Cumartesi

Cordon Blue


Malzemeler
4 Parça İnce Dana Bifteği
4 Parça İnce Tabaka Halinde Kesilmiş Kaşar
4 Dilim Salam
2 Adet Yumurta
Un
Galeta Unu
Tuz
Kızartmak İçin Yağ
devamı aşağıda ...

Hazırlanışı
  • Dana bifteklerini hafifçe tuzlayın.
  • Her bifteğin ortasına bir parça peynir ve salam koyup bifteği ikiye katlayın.
  • Bir kürdan batırarak tutturun.
  • Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
  • Sonra una, çırpılmış yumurtaya, galeta ununa bulayın.
  • Kızgın yağda her iki tarafını da altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın.
  • Cordon Blue'nizi sıcak olarak servis edin. 



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan