Malzemeler
4 Parça İnce Dana Bifteği
4 Parça İnce Tabaka Halinde Kesilmiş Kaşar
4 Dilim Salam
2 Adet Yumurta
Un
Galeta Unu
Tuz
Kızartmak İçin Yağ
devamı aşağıda ...
4 Parça İnce Dana Bifteği
4 Parça İnce Tabaka Halinde Kesilmiş Kaşar
4 Dilim Salam
2 Adet Yumurta
Un
Galeta Unu
Tuz
Kızartmak İçin Yağ
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Dana bifteklerini hafifçe tuzlayın.
- Her bifteğin ortasına bir parça peynir ve salam koyup bifteği ikiye katlayın.
- Bir kürdan batırarak tutturun.
- Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
- Sonra una, çırpılmış yumurtaya, galeta ununa bulayın.
- Kızgın yağda her iki tarafını da altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın.
- Cordon Blue'nizi sıcak olarak servis edin.
Hazırlanışı
- Dana bifteklerini hafifçe tuzlayın.
- Her bifteğin ortasına bir parça peynir ve salam koyup bifteği ikiye katlayın.
- Bir kürdan batırarak tutturun.
- Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
- Sonra una, çırpılmış yumurtaya, galeta ununa bulayın.
- Kızgın yağda her iki tarafını da altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın.
- Cordon Blue'nizi sıcak olarak servis edin.
0 yorum:
Yorum Gönder