Malzemeler
500 gr kuşbaşı kuzu eti
Yarım paket dondurulmuş bezelye
1 Adet havuç
1 Adet büyük boy soğan
2 Adet sivri biber
2 Adet domates
1 Çorba kaşığı domates salçası
1 Çorba kaşığı tereyağ
Tuz, karabiber
devamı aşağıda ...
500 gr kuşbaşı kuzu eti
Yarım paket dondurulmuş bezelye
1 Adet havuç
1 Adet büyük boy soğan
2 Adet sivri biber
2 Adet domates
1 Çorba kaşığı domates salçası
1 Çorba kaşığı tereyağ
Tuz, karabiber
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Tereyağını bir tencereye koyup, kızdırın.
- Etleri ilave edip, rengi değişene dek kavurun.
- İçine yemeklik doğranmış soğanı, tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ve bir parmak kalınlığında doğranmış sivri biberleri ilave edin.
- Birkaç dakika sonra rendelenmiş domates ve salçayı ekleyin.
- Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
- İçine 1 su bardağı su ilave edip, pişirin.
- İnmesine yakın dondurulmuş bezelyeyi ilave edin.
- Etler ve sebzeler yumuşadığında ateşten aılp, servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder