Malzemeler
1 Adet koyun ciğeri
Yarım su bardağı un
1 Su bardağı sıvı yağ
2 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
Tuz
devamı aşağıda ...
1 Adet koyun ciğeri
Yarım su bardağı un
1 Su bardağı sıvı yağ
2 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
Tuz
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Ciğeri temizleyin, küp küp kesin, yıkayın ve süzgece koyun.
- Suları süzülünce ciğerleri una bulayın.
- Yağı kızdırın.
- Fazla unlarını döküp kızgın yağda kevgirle karıştırarak biraz pişirin.
- Piyaz için soğanı doğrayın ve kıyılmış maydanozla karıştırın.
- Ciğerleri ve hazırladığınız piyazı servis tabağına alın ve servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder