4 Şubat 2012 Cumartesi

Arnavut Ciğeri

Malzemeler
1 Adet koyun ciğeri
Yarım su bardağı un
1 Su bardağı sıvı yağ
2 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
Tuz
devamı aşağıda ...

Hazırlanışı
  • Ciğeri temizleyin, küp küp kesin, yıkayın ve süzgece koyun.
  • Suları süzülünce ciğerleri una bulayın.
  • Yağı kızdırın.
  • Fazla unlarını döküp kızgın yağda kevgirle karıştırarak biraz pişirin.
  • Piyaz için soğanı doğrayın ve kıyılmış maydanozla karıştırın.
  • Ciğerleri ve hazırladığınız piyazı servis tabağına alın ve servis yapın.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan