2 Adet Koyun Paçası
4 Diş Sarımsak
1/2 Adet Limon
1 Çorba Kaşığı Sirke
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Toz Beyaz Biber
2 Litre Su
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
2 Dilim Kızarmış Tost Ekmeği
Hazırlanışı
- Paçaları temizleyin. 2 lt. su ile beraber sarımısak, sirke, limon, tuz ve biber ile birlikte pişinceye kadar kaynatın.
- Piştikten sonra suyunu süzüp bir kenara bırakın.
- Paçalar soğuduktan sonra kemiklerini ayırın.
- Ayıklanan etleri süzülmüş suyun içine koyun ve 2 dakika kaynatın.
- Servis için kızarmış ekmekleri tabağa koyun. Üzerine paçayı yerleştirin.
- İsterseniz yoğurtla birlikte servis edin.
0 yorum:
Yorum Gönder