3 Su bardağı tavuk suyu
3 Çorba kaşığı yoğurt
1 Adet yumurta
1 Çorba kaşığı un
1 Parça göğüs eti
1 Çorba kaşığı margarin
1 Çorba kaşığı kırmızı biber
Hazırlanışı
- Bir kapta yoğurt, yumurta ve unu karıştırın.
- Tencereye tavuk suyunu dökün ve ocağa koyun.
- Kaynamaya başlamadan hazırladığınız karışımı içine ilave edin.
- Koyulaşmaya başlayınca daha önce küçük parçalara ayırdığınız tavuk etlerini içine atın.
- Kaynayınca ocaktan alıp, servis kasesine boşaltın.
- Küçük bir tavada margarini eritip içine kırmızı biberi atın ve kızdırın.
- Sonra çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder