5 Aralık 2011 Pazartesi

Sebze Çorbası II


Malzemeler
2 Adet havuç
7-8 Adet taze fasulye
1 Adet kabak
1 Adet Patates
1 Adet soğan
1 Çorba kaşığı tereyağı
3 Adet sivri biber
1 Çorba kaşığı domates salçası
1 Çorba kaşığı un
6 Su bardağı su

Hazırlanışı
  • Tereyağını bir tencerede eritin.
  • İçine ince ince doğranmış soğanı ekleyin ve hafifçe pembeleştirin.
  • Havucu, patatesi ve kabağı soyup, yıkadıktan sonra tavla zarı iriliğinde doğrayın.
  • Taze fasulye ve sivri biberleri ince ince kesin ve tencereye ekleyin.
  • Soğanla birlikte bir süre daha kavurun.
  • Salçayı ve unu biraz ılık suda eritip, tencereye aktarın.
  • Suyunu ilave edip, tuzunu ayarlayın.
  • Sebzeler yumuşayana dek pişirin.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan