1 Adet havuç
1 Adet patates
1 Adet kabak
1 Adet domates
1 Adet sivri biber
Birkaç dal ıspanak
2 Çorba kaşığı un
125 Gr margarin
6 Su bardağı su veya etsuyu
Tuz
Hazırlanışı
- Bütün sebzeleri soyup yıkadıktan sonra küp şeklinde doğrayın.
- 2 Su bardağı su veya etsuyunda haşlayın.
- Başka bir tencerede 125 gr margarini eritin ve 2 çorba kaşığı unu kavurun.
- Kavrulmuş unun üzerine kalan 4 bardak su veya etsuyunu ekleyip tuzunu ilave edin.
- Haşlamış olduğunuz sebzeleri de ilave ettikten sonra çorbayı 15 dakika kadar kaynatın ve servis yapın.
- Arzuya göre çorbanın içine limon dilimleri de koyarak servis yapabilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder