Malzemeler
100 Gr. Beyaz Etli Kılçıksız Balık
30 Gr. Pırasa
Kuru Soğan
1 Adet Defne Yaprağı
Tuz, Karabiber
1 Yemek Kaşığı Nişasta
Tereyağı
4 Bardak Su
100 Gr. Beyaz Etli Kılçıksız Balık
30 Gr. Pırasa
Kuru Soğan
1 Adet Defne Yaprağı
Tuz, Karabiber
1 Yemek Kaşığı Nişasta
Tereyağı
4 Bardak Su
- Soğanları piyazlık doğrayın ve tereyağında öldürün.
- Doğranmış pırasa ve defne yaprağını ekleyip, suyla birlikte kaynatın.
- Küp şeklinde doğranmış balıkları ekleyin. Tuzunu, biberini katın. Nişastayla bağlayın
0 yorum:
Yorum Gönder