Malzemeler
100 gr kemiksiz dana eti
10 Adet mantar
2 Adet taze soğan
1 Adet domates veya 1 çorba kaşığı salça
1 Su bardağı kıyılmış ıspanak
1 Çorba kaşığı un
1 Çorba kaşığı tereyağı
4 Su bardağı et suyu
100 gr kemiksiz dana eti
10 Adet mantar
2 Adet taze soğan
1 Adet domates veya 1 çorba kaşığı salça
1 Su bardağı kıyılmış ıspanak
1 Çorba kaşığı un
1 Çorba kaşığı tereyağı
4 Su bardağı et suyu
Hazırlanışı
- Küçük küçük doğranmış etleri haşlayın.
- Daha sonra bir tavaya biraz tereyağı alın ve etleri yağda biraz çevirin.
- Başka bir tencereye kalan tereyağını koyun.
- İçine dilimlenmiş mantar ve kıyılmış ıspanakları atın.
- Sebzeler suyunu salana dek sote edin.
- İçine ılık suyla ezilmiş salça veya rendelenmiş domatesle unu dökün.
- Biraz sonra etleri ve et suyunu ekleyip, 25 dakika pişirin.
- Üzerine yeşil soğan doğrayarak servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder