Malzemeler
100 gr haşlanmış beyaz tavuk eti
100 gr mantar
100 gr kaşar peyniri
Yarım fincan zeytinyağı
Limon suyu veya sirke
Tuz, karabiber
2 Adet domates
Maydanoz
100 gr haşlanmış beyaz tavuk eti
100 gr mantar
100 gr kaşar peyniri
Yarım fincan zeytinyağı
Limon suyu veya sirke
Tuz, karabiber
2 Adet domates
Maydanoz
Hazırlanışı
- Mantarları haşlayın ve ince dilimler halinde kesin.
- Haşlanmış tavuk etini küçük küçük doğrayın.
- Kaşar peynirini de küp küp doğrayıp, hepsini karıştırın.
- Çukur bir kapta limon suyunu, tuzu, karabiberi ve zeytinyağını çırparak salatanın üzerine gezdirin.
- Servis tabağına aldığınız salatanın kenarlarına yarım daire şeklinde ince dilimlenmiş domamtes ve maydanoz yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder