Malzemeler
3Adet kereviz,
2 Yemek kaşığı limon suyu,
2 Yemek kaşığı tereyağı,
2 Yemek kaşığı silme un,
3 Su bardağı et suyu,
Tuz,karabiber,
3 Sap dereotu
3Adet kereviz,
2 Yemek kaşığı limon suyu,
2 Yemek kaşığı tereyağı,
2 Yemek kaşığı silme un,
3 Su bardağı et suyu,
Tuz,karabiber,
3 Sap dereotu
Hazırlanışı
- Kerevizleri elma gibi soyup yıkayın.
- İri parçalar halinde doğrayıp limon suyu ve 1 su bardağı kaynar su ile tencerede 10-15 dakika pişirin.
- Haşlanmış kerevizleri suyu ile birlikte sıcak sıcak rondonun içine koyup karıştırarak püre yapın.
- Dereotlarını da ekleyip tekrar karıştırın.
- Boşalan tencerede unu yağ ile kavurun.
- Et suyunu ısıtın,ılık haldeki et suyunu veya aynı miktar suyu yedirerek kavrulmuş una ekleyin.
- Tuz,karabiber ve kereviz püresini ekleyip bir taşım kaynatın.
- Sıcak sıcak servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder