5 Aralık 2011 Pazartesi

Isırgan Çorbası



Malzemeler
1 Demet Isırgan
2 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Su Bardağı Et Suyu
2 Çorba Kaşığı Krema
2 Su Bardağı Süt
Tuz
Su

Hazırlanışı
  • Isırganları yıkayıp haşlıyoruz.
  • Isırganları robota koyrup püre haline getiriyoruz.
  • Başka bir tencerede un ve tereyağını kavuruyoruz.
  • Et suyumuzu koyuyoruz.
  • Üzerine su koyuyoruz.
  • Kaynamaya yakın ısırganlarımızı, sütümüzü ve 2 çorba kaşığı kremamızı koyuyoruz.
  • En son olarak da tuzumuzu ilave edip pişirmeye devam ediyoruz.
  • Afiyet Olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan