5 Aralık 2011 Pazartesi

Bezelyeli Tavuk Salatası


Malzemeler
120 gr tavuk göğsü
Yarım su bardağından biraz fazla light yoğurt
2-3 Diş sarımsak
1 Çay bardağı bezelye
Yarım demet maydanoz

Hazırlanışı
  • Tavuk göğsünü haşlayıp, ufak ufak doğrayın.
  • Soğuyan tavuk etlerini haşlanmış veya konserve bezelye, dövülmüş sarımsak ve yoğurtla karıştırın.
  • Maydanoz veya nane ile süsleyip, servis yapın.
  • NOT : Tavuk salatasına dilerseniz haşlanmış fasulye ve kabak da ilave edebilirsiniz.
  • 1 Porsiyon 285 kaloridir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan