2 Adet avokado
150 gr kalamar
10 Adet istiridye
10 Adet iç midye
150 gr beyaz balık eti
4-5 Dal maydanoz
4-5 Dal dereotu
4 Adet yeşil zeytin
2 Adet haşlanmış yumurta
1 Adet limon suyu
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
Cherry domates
Roka ve salata yaprakları
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
- Avokadoları soyup, küçük küpler halinde doğrayın.
- Kalamarları haşlayın.
- Balık eti, istiridye ve midyeleri tavada pişirin.
- Dereotu ve maydanozları incecik kıyıp, yeşil zeytinleri incecik doğrayın.
- Avokado hariç tüm malzemeyi geniş bir kapta karıştırıp, tuz ve karabiber serpin.
- Zeytinyağını ekleyip, en az 3 saat dinlendirin.
- Servis yapacağınız zaman avokadoyu ilave edin.
- Salata, roka yaprakları, cherry domates ve haşlanmış yumurta ile süsleyip servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder