Malzemeler
4 Adet patlıcan
2 Adet domates
1 Diş sarmısak
1 Adet taze soğan
1 Çorba kaşığı salça
1 Adet sivribiber
1 Çay bardağı sızma zeytinyağı
1 Adet limon suyu
Tuz
devamı aşağıda ...
4 Adet patlıcan
2 Adet domates
1 Diş sarmısak
1 Adet taze soğan
1 Çorba kaşığı salça
1 Adet sivribiber
1 Çay bardağı sızma zeytinyağı
1 Adet limon suyu
Tuz
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Patlıcanları közleyip saplarını zedelemeden kabuklarını temizleyin.
- Bir tavada rendelenmiş domates, dövülmüş sarmısak, doğranmış soğan ve salça ile sos hazırlayın.
- Patlıcanları servis tabağına alıp saplarından ayırmadan uzunlamasına dilimleyin, kuş şekli verip biberle süsleyin.
- Üzerine hazırladığınız sosu ve zeytinyağını gezdirin.
- Limon sıkıp ılık yada soğuk olarak servis yapın.
Hazırlanışı
- Patlıcanları közleyip saplarını zedelemeden kabuklarını temizleyin.
- Bir tavada rendelenmiş domates, dövülmüş sarmısak, doğranmış soğan ve salça ile sos hazırlayın.
- Patlıcanları servis tabağına alıp saplarından ayırmadan uzunlamasına dilimleyin, kuş şekli verip biberle süsleyin.
- Üzerine hazırladığınız sosu ve zeytinyağını gezdirin.
- Limon sıkıp ılık yada soğuk olarak servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder