4 Şubat 2012 Cumartesi

Zeytinyağlı Kuş Patlıcan

Malzemeler
4 Adet patlıcan
2 Adet domates
1 Diş sarmısak
1 Adet taze soğan
1 Çorba kaşığı salça
1 Adet sivribiber
1 Çay bardağı sızma zeytinyağı
1 Adet limon suyu
Tuz
devamı aşağıda ...

Hazırlanışı
  • Patlıcanları közleyip saplarını zedelemeden kabuklarını temizleyin.
  • Bir tavada rendelenmiş domates, dövülmüş sarmısak, doğranmış soğan ve salça ile sos hazırlayın.
  • Patlıcanları servis tabağına alıp saplarından ayırmadan uzunlamasına dilimleyin, kuş şekli verip biberle süsleyin.
  • Üzerine hazırladığınız sosu ve zeytinyağını gezdirin.
  • Limon sıkıp ılık yada soğuk olarak servis yapın. 



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan