4 Şubat 2012 Cumartesi

Üç Katlı Salata

Malzemeler
5 Adet havuç
4 Adet pancar turşusu
5 Adet patates
1 Demet taze soğan
Yarım demet maydanoz
1 Adet limon suyu
1 Çay bardağı zeytinyağı
devamı aşağıda ...

Hazırlanışı
  • Havuçları ve pancar turşusunu rendeleyin.
  • Patatesleri haşlayın ve rendeleyin.
  • Taze soğanları doğrayın ve maydanozları ince ince kıyın.
  • Havuçlara ve patateslere limon suyu ile 1 çay bardağı zeytinyağını ilave edrek karıştırın.
  • Salatanın üç katlı olması için ; bir kaba pancarı yerleştirin.
  • Üzerine taze soğan ve maydanozu koyun, patatesleri döşeyin.
  • Üzerine tekrar taze soğan ve maydanoz koyun, havucu döşeyin.
  • Üzerine tekrar dan pancar ardından taze soğan, maydanoz ve patates döşeyin.
  • Üzerine tekrar taze soğan ve maydanoz koyun, havuç döşeyin.
  • Servisten önce kabı tepsiye ters çevirip çıkarın, etrafını limon dilimleri ve maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın. 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan