Malzemeler
1 Su Bardağı Pirinç
1 Tavuk
2 Domates
1 Sap Kereviz
1 Limon
½ Demet Dereotu
1-2 Dal Taze Soğan
15 Adet Siyah Zeytin
Karabiber
Tuz
Sıvı Yağ
devamı aşağıda ...
1 Su Bardağı Pirinç
1 Tavuk
2 Domates
1 Sap Kereviz
1 Limon
½ Demet Dereotu
1-2 Dal Taze Soğan
15 Adet Siyah Zeytin
Karabiber
Tuz
Sıvı Yağ
devamı aşağıda ...
Hazırlanışı
- Bir tencerede tavuk, kereviz ve pirinci haşlayın.
- Tavuğun göğüs etlerini ayırıp, küçük parçalar halinde dilimleyin.
- Diğer tarafta kereviz, domates ve yeşil soğanı ince şerit biçiminde doğrayın ve diğer haşlanan malzemeyle birlikte karıştırın.
- Limon, tuz ve karabiberini de ekleyin.
- Üzerini dereotu ve zeytin ile süsleyin soğuk servis yapın.
Hazırlanışı
- Bir tencerede tavuk, kereviz ve pirinci haşlayın.
- Tavuğun göğüs etlerini ayırıp, küçük parçalar halinde dilimleyin.
- Diğer tarafta kereviz, domates ve yeşil soğanı ince şerit biçiminde doğrayın ve diğer haşlanan malzemeyle birlikte karıştırın.
- Limon, tuz ve karabiberini de ekleyin.
- Üzerini dereotu ve zeytin ile süsleyin soğuk servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder