4 Şubat 2012 Cumartesi

Pancar Salatası II



Malzemeler
200 gr kırmızı pancar
100 gr havuç
1 Yemek kaşığı sirke
1 Yemek kaşığı kavrulmuş ayçiçeği çekirdeği
3 Yemek kaşığı zeytinyağı
1 Dilim kızarmış tost ekmeği
Kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber
devamı aşağıda ...

Hazırlanışı
  • Pancar ve havucu soyup, şerit şeklinde kesin veya mutfak robutu ile uzun uzun rendeleyin.
  • 2 Yemek kaşığı suyu sirke, tuz, karabiber ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırıp, sebzelere katın.
  • Tost ekmeğini küp şeklinde kesin ve 1 yemek kaşığı zeytinyağında kızartın.
  • Servis yapmadan önce kızarmış tost ekmeğini ilave edin.
  • Üzerine kıyılmış maydanoz ve ayçiçeği çekirdeği serpip, servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan