5 Aralık 2011 Pazartesi

Kuru Börülce Salatası


Malzemeler
100 Gr. Kuru Börülce
2 Baş Taze Soğan
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Demet Dereotu
4 Adet Kornişon Turşu
2 Kaşık Balzamik Sirke
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Pul Biber
Biraz Kimyon

Hazırlanışı
  • Börülceleri akşamdan ıslatın veya en az 6 saat suda bekletin.
  • Börülceleri pişirin.
  • İstediğiniz yumuşaklığa geldikten sonra süzün ve soğuk suyla çok az yıkayın.
  • Hemen zeytinyağı, kornişon, limon suyu, balzamik sirke ve baharatlarla karıştırın.
  • Sofraya getirmeden önce iri doğranmış maydanoz ve dereotu ilave edin.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan