Malzemeler
100 Gr. Kuru Börülce
2 Baş Taze Soğan
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Demet Dereotu
4 Adet Kornişon Turşu
2 Kaşık Balzamik Sirke
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Pul Biber
Biraz Kimyon
100 Gr. Kuru Börülce
2 Baş Taze Soğan
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Demet Dereotu
4 Adet Kornişon Turşu
2 Kaşık Balzamik Sirke
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Pul Biber
Biraz Kimyon
Hazırlanışı
- Börülceleri akşamdan ıslatın veya en az 6 saat suda bekletin.
- Börülceleri pişirin.
- İstediğiniz yumuşaklığa geldikten sonra süzün ve soğuk suyla çok az yıkayın.
- Hemen zeytinyağı, kornişon, limon suyu, balzamik sirke ve baharatlarla karıştırın.
- Sofraya getirmeden önce iri doğranmış maydanoz ve dereotu ilave edin.
0 yorum:
Yorum Gönder