1 Adet Yaprak Kereviz
100 gr. Tulum Peynir
100 gr. Dövülmüş Ceviziçi
1 Fincan Pastorize Süt
4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Çorba Kaşığı Üzüm Sirkesi
Tuz, Karabiber
Hazırlanışı
- Kerevizin yeşil kart yapraklarını atıp, kalanları iyice yıkayıp kurulayın.
- Kerevizleri küçük bir biçimde doğrayın.
- Dövülmüş ceviziçini üstüne dökerek karıştırın.
- Hazırladığınız bu karışımı servis yapana kadar buzdolabında saklayınız.
- Derin bir kapta tulum peyniri pastorize sütle karıştırıp, çatalla ezin.
- Karabiber, zeytinyağı ve sirke ile yaptığınız peynir ezmesini karıştırın.
- Tuz ekleyiniz.
- Servis yapılmadan önce, salatayı buzdolabından çıkarıp peynirli karışımla birlikte karıştırınız.
0 yorum:
Yorum Gönder